OM OSS

SPORTSLÅVEN

Tomtegata 29, 3012 Drammen

Tlf. 91185988 / 92295241

 

ÅPNINGSTIDER:

 

Sommer:

På sommeren har vi ingen faste åpningstider, benytt deg derfor av nettbutikken vår.

Vi er ofte tilstede og da er døra åpen og du er velkommen inn!

Du treffer oss alltid på telefonen. Vi avtaler gjerne å møte deg i butikken, vi er oftest ikke langt unna.       

 

 Vinter:

Mandag - fredag 11-18

lørdag 10-15

 

 

 

                                                                                 

Sportslåven er en nisjebutikk med fagområde alpint, også randonnee. Vi selger alpinski, utstyr, skredutstyr, klær og div stæsj. Vi tilpasser støvler, støper såler fra Superfeet, og siste nytt er innerlinere fra ZipFit. Så vi kan hjelpe alle med vondter slik at de også skal ha en bra dag på ski.

Sommerstid har vi foreløpig sommer- og fritidstøy, SUP, hengekøyer, solbriller, capser etc. Butikken har da ingen faste åpningstider så det henvises i hovedsak til nettbutikken. Men du treffer oss alltid på telefonen og vi er stort sett ikke langt unna og kan møte deg i butikken etter avtale.

Sportslåven åpnet på Ballerud gård på Høvik i 1988 med Tage Krogrsrud og Eivind Nicander. Begge så et marked for brukt sports utstyr. Eivind trakk seg ut da Sportslåven fikk en dreining mot mer nytt utstyr. Sportslåven ble overtatt av familien Brendtsrud ved Rune og Jan Erik i 1996. For så å drifte på Tage Krogrsud sin «lest» frem til 2001. Jeg, Petter Schie, drev butikken sammen med Rune Brendsrud frem til 2003. Jeg overtok da Sportslåven og driftet kun vinter frem til låven brant ned i mars 2015. 2 1/2 år senere åpnet jeg Sportslåven på nytt, men i Drammen, nærmere bestemt Tomtegata 29, vis a vis CC Kjøpesenter.

IMG_1952